Doorgaan naar inhoud

FSC-certificering: Duurzaam Bosbeheer en E-woodproducts' Engagement

Bij BV E-Products Europe, via onze website e-woodproducts.com, zijn we trots om FSC-gecertificeerd te zijn. Met ons FSC-nummer SCS-COC-005219-PA garanderen wij dat onze producten afkomstig zijn uit bossen die op een verantwoorde en duurzame manier worden beheerd.

Hoe Herkent U Echte FSC-Producten?

Het is cruciaal om te weten hoe u kunt verifiëren dat u daadwerkelijk FSC-gecertificeerde producten koopt. Hier zijn enkele richtlijnen:

  1. Factuur als Bewijs: De enige geldige bevestiging van de aankoop van echte FSC-gecertificeerde producten is de factuur. Op de factuur van E-woodproducts.com zal ons FSC CoC-nummer, SCS-COC-005219-PA, duidelijk vermeld staan.
  2. Details op de Factuur: Onze factuur wordt opgemaakt door een FSC CoC-gecertificeerd bedrijf. De producten die FSC-gecertificeerd zijn, worden duidelijk aangeduid als FSC 100%, FSC Mix of FSC Recycled.

Het Ontstaan van FSC

De Forest Stewardship Council (FSC) werd opgericht in 1992 na de VN-conferentie over milieu en ontwikkeling in Rio de Janeiro. Opgericht door een samenwerking van milieuorganisaties, sociale groeperingen en economische actoren, streeft de FSC wereldwijd naar verantwoord bosbeheer. Hun hoofdzetel bevindt zich in Bonn en het FSC-label is vertegenwoordigd in meer dan vijftig landen.

Onze FSC-Gecertificeerde Producten

Bij E-woodproducts.com bieden we een scala aan FSC-gecertificeerde producten. Dit omvat onze populaire KING-serie, zoals:

Deze producten weerspiegelen onze inzet voor duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid, in lijn met de FSC-normen voor bosbeheer.

De Voordelen van FSC-certificering

FSC-certificering biedt talrijke voordelen voor zowel consumenten als producenten. Door te kiezen voor FSC-gecertificeerde producten, draagt u bij aan:

  1. Bescherming van Bossen: FSC-certificering zorgt ervoor dat bossen worden beheerd op een manier die de biodiversiteit behoudt en de rechten van inheemse volkeren respecteert.
  2. Ondersteuning van Lokale Gemeenschappen: FSC-gecertificeerde bedrijven ondersteunen lokale gemeenschappen door eerlijke lonen te betalen en veilige werkomstandigheden te garanderen.
  3. Milieubewustzijn: Door FSC-gecertificeerde producten te kopen, stimuleert u milieubewuste praktijken en helpt u de impact van ontbossing te verminderen.

Uw Rol in Duurzaamheid

Door te kiezen voor FSC-gecertificeerde producten van E-woodproducts.com, draagt u bij aan duurzaam bosbeheer en de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. Ons FSC-nummer, SCS-COC-005219-PA, is uw garantie voor de authenticiteit en duurzaamheid van onze producten.

Bezoek Onze Website

Voor meer informatie over onze FSC-gecertificeerde producten en ons engagement voor duurzaamheid, nodigen we u uit om onze website te bezoeken en contact met ons op te nemen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst.


Bezoek ons op e-woodproducts.com voor meer informatie over onze duurzame en FSC-gecertificeerde houten producten.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken
1
Free Gift