Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten!
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten!

Bezorginformatie

 

 

Welkom bij onze bezorginformatiepagina! Hier vind je alle details die je nodig hebt over het leveringsproces, afspraken, en handige tips om je bestelling soepel en zorgvuldig te ontvangen. Het beste van alles is dat onze levering helemaal GRATIS is!

Leveringsafspraak

Bij E-Products Europe BV begrijpen we het belang van een efficiënte en betrouwbare levering. Voorafgaand aan de levering nemen we contact met je op via telefoon of e-mail om een geschikte datum en tijdstip voor de levering af te spreken. Dit stelt ons in staat om de levering soepel te plannen en je op de hoogte te houden van de voortgang van je bestelling.

Montageservice

Naast levering bieden we ook de mogelijkheid om je bestelde producten te laten monteren door onze ervaren medewerkers. Als een product een montage-optie heeft, staat deze vermeld op de productpagina. Indien je voor deze optie kiest, vragen we ook hier vriendelijk om te helpen het product op de juiste plaats te leggen voordat onze monteurs arriveren. Dit zorgt voor een efficiënte en effectieve montage van je nieuwe meubels.

Internationale Levering

We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat we levering bieden in de volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk! Het beste nieuws is dat onze verzendkosten volledig GRATIS zijn voor deze geselecteerde landen. We hebben specifieke leveringstermijnen voor elk land, en deze staan vermeld op de productpagina. We zijn er trots op om onze klanten in deze landen te bedienen en streven ernaar om een snelle en efficiënte service te bieden.

Hulp bij het Laden en Lossen

Hulp bij het laden en lossen is alleen van toepassing bij het leveren van erg grote producten, zoals picknicktafels, grote tuinbanken en tuinkasten. Onze chauffeurs zijn er om je te assisteren bij het veilig en nauwkeurig afleveren van deze grote producten. Voor alle andere producten maken we gebruik van gerenommeerde pakketdiensten zoals BPOST of POSTNL, die de bestelling rechtstreeks bij je thuis bezorgen.

Levering op de Begane Grond

Levering op de begane grond is eveneens alleen van toepassing op grote producten zoals picknicktafels, tuinbanken en tuinkasten. We zijn helaas niet in staat om leveringen op verdiepingen uit te voeren voor deze producten. Dit beleid zorgt voor een veilige en efficiënte levering van je bestelling.

Snelle Levering

We zijn trots om aan te kondigen dat maar liefst 90% van ons gamma binnen slechts 3 werkdagen wordt geleverd! De exacte leveringstermijn staat ook vermeld op de productpagina. Houd er echter rekening mee dat voor erg grote producten zoals picknicktafels en tuinkasten de leveringstermijn langer kan zijn.

Bedankt voor je medewerking en begrip bij het leveringsproces. Samen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je bestelling in optimale staat en op de juiste plek wordt afgeleverd. Voor eventuele vragen of bijzondere verzoeken kun je altijd contact met ons opnemen.

Overzicht