Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten!
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten!

Harry Malter

Wij werken reeds een aantal jaar samen met dit familiepark. Deze is gelegen in het bosrijke Heusden en is reeds jaren een gevestigde waarde met een groot aantal attracties geschikt voor kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Er is een overdekt speelpark en binnenspeeltuin, 
 

Wat is er zowat allemaal te beleven?

 

Vanaf het moment dat je dit Park betreedt, voel je je meteen thuis. De entree wordt gesierd door een betoverende kinderboerderij, bewoond door kippen, geiten en herten, die je onmiddellijk in de sfeer van het park brengen. Een adembenemend avontuur begint zich voor je uit te strekken.

Dit dierenpark herbergt maar liefst 100 dieren, waaronder stokstaartjes, wasberen, beverratten, struisvogels, mara's, kamelen, shetlandpony's, en nog veel meer. In sommige dierenverblijven kun je zelfs vrij rondwandelen, waardoor je de mogelijkheid hebt om heel dichtbij en persoonlijk contact te maken met enkele van onze bewoners.

Daarnaast biedt dit Park een boeiende mix van attracties aan, waaronder draaimolens, een jungleparcours, grappige spiegels en zelfs een gloednieuwe overdekte speeltuin. Dit gedeelte van het park is niet alleen een paradijs voor kinderen, maar volwassenen zullen hier ook volop van genieten. Ze zien hun kinderen stralen en hebben de kans om direct met de dieren te communiceren.

Heb je behoefte aan wat rust? Op verschillende plekken hebben onze collega's comfortabele KING-tuinbanken geplaatst waar je heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de prachtige natuur.

Zodra je dit dierenparadijs verlaat, kom je terug bij het centrale gedeelte van het park. Hier kun je genieten van warme wafels of plaatsnemen aan de KING-picknicktafels op het ruime buitenterras. Als je verder wandelt naar het andere gedeelte van het park, kom je bij onze vernieuwde buitenspeeltuin terecht, waar talloze attracties te vinden zijn voor de allerkleinsten. Opnieuw kunnen kinderen hier veilig spelen, terwijl ouders op een korte afstand kunnen genieten van verfrissende drankjes.


Zoek je een leuke uitstap met je klas? 
 

Wij zijn verheugd om uw school te verwelkomen en willen u graag informeren over onze tarieven. Bij ons draait alles om het bieden van een educatieve en plezierige ervaring voor uw leerlingen. Hier zijn onze tarieven:

Peuter- en Kleuteronderwijs:

  • € 9,95 per kind, inclusief drankje OF ijsje.
  • 1 begeleider gratis per 10 kinderen.


Lager Onderwijs:

  • € 9,95 per kind, inclusief drankje OF ijsje.
  • 1 begeleider gratis per 15 kinderen.

 

Bijzonder Onderwijs:

  • € 9,95 per kind, inclusief drankje OF ijsje.
  • 1 begeleider gratis per 5 kinderen.
  • Rolwagenbegeleiders zijn gratis.

 

Overige Begeleiders:

  • € 6 per persoon.

 

Bij ons staat veiligheid en onderwijskwaliteit voorop. We bieden aangepaste tarieven voor verschillende onderwijsniveaus om ervoor te zorgen dat uw leerlingen een onvergetelijke en leerzame dag hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u wilt reserveren. We kijken uit naar uw bezoek!
 
Ik zoek een leuk verjaardagsfeestje, is dit mogelijk?
 

Als er iemand belangrijk is in dit park, dan zijn het de kinderen! Heb je zelf 9 vrienden of vriendinnetjes, dan kom je samen aan het magische getal 10. Je kan goed tellen, 1 + 9 = 10!

 
Vanaf 10 personenzijn er verschillende formules om jouw verjaardag te vieren. Omdat de tarieven wel eens veranderen, geven we een richtprijs aan, zo heb je meteen al een idee. Hou rekening met een budget tussen de 15 en 18 euro. De toegang tot het park is altijd inbegrepen. Afhankelijk van de formule kan je ook kiezen voor een kindergerecht (frikadellen, kipnuggets, balletjes in de tomatensaus) of een dessert (snoep, ijsje, pannenkoek). Een drankje zit wel in elke formule.
 
 
Lerarendagen (01/04/23 t/m 30/04/23)
 

Tijdens onze speciale Lerarendagen van 1 april 2023 tot en met 30 april 2023 hebben we een geweldige aanbieding voor alle leraren die in het bezit zijn van een KLASSE lerarenkaart voor 2022 of 2023 (met foto en ID-kaart). Dit is een kans die je niet wilt missen!

Met je KLASSE lerarenkaart 2022 of 2023 (met foto en ID-kaart) kun je niet alleen zelf ons familiepark gratis bezoeken, maar mag je ook een gezinslid meenemen, zodat jullie samen van een onvergetelijke dag kunnen genieten. Let op: we accepteren GEEN andere lerarenkaarten voor deze aanbieding.

Bovendien hebben we goed nieuws voor de kleintjes: kinderen kleiner dan 1 meter mogen gratis het park verkennen.

En als klap op de vuurpijl, vanaf 1 mei 2023 tot en met 5 november 2023, kun je als kaarthouder van de KLASSE Lerarenkaart 2022-2023 genieten van een speciaal tarief van slechts € 9, exclusief voor de kaarthouder zelf.

Mis deze geweldige kans niet om samen met je gezin ons park te ontdekken en te genieten van alle opwinding en avonturen die het te bieden heeft. We heten je van harte welkom!

Website: http://www.harrymalter.be/

 

Enkele Sfeerbeelden


Druk op de foto om meer te weten over het product. 

 

harry malter tuinbank

haryy-malter-2.jpg

Harry Malter speeltuin

harry malter picknicktafels

 

Adres en contact


Bosheidestraat 15
9070 Destelbergen (Heusden)
+32 (0)9 273 91 79