Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Nele S. wint onze Aprilfotowedstrijd!

Nele S. wint onze Aprilfotowedstrijd!

Met grote vreugde kondigen we de winnaar van onze aprilfotowedstrijd aan: Nele S.! Haar prachtige foto van de Family Picknicktafel 240 cm comfort KING® heeft ons allemaal betoverd. Laten we haar een welverdiend applaus geven!

De Family Picknicktafel 240 cm comfort KING®: Een Tafel voor Alle Seizoenen

De Family Picknicktafel 240 cm comfort KING® is niet zomaar een picknicktafel. Met ruimte voor 8 personen, gescheiden zitbankjes voor gemakkelijke toegang en zelfs een handig parasolgat voor die zonnige dagen, is dit de ultieme tafel voor gezellige momenten in de buitenlucht. Het is de perfecte aanvulling voor familiebijeenkomsten, vriendenfeestjes en al het andere leuks dat het buitenleven te bieden heeft.

Nele S. Wint een Waardebon van 100 euro!

Als blijk van waardering voor haar prachtige foto, wint Nele S. een waardebon van 100 euro, te besteden in onze webshop op www.e-woodproducts.com. Een geweldige beloning voor haar creativiteit en deelname aan onze fotowedstrijd!

De Fotowedstrijd Gaat Door: Doe Mee in Mei!

Voor degenen die deze keer niet hebben gewonnen, geen zorgen! In mei is er weer een nieuwe kans om deel te nemen aan onze fotowedstrijd. Pak je camera en deel een foto van je favoriete e-woodproduct in actie. Of het nu gaat om een gezellige picknick, een ontspannen middag in een van onze tuinstoelen of een sfeervolle avond bij de vuurkorf, we kijken ernaar uit om jullie creativiteit te zien! Blijf ons volgen op onze sociale media en website voor meer informatie over hoe je kunt deelnemen en kans kunt maken op geweldige prijzen. Laten we samen de schoonheid van houten producten vieren en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Vorig artikel Cindy Wint €100 Waardebon met Haar Foto in Mei's Fotowedstrijd
Volgend artikel Ontdek Onze Nieuwe Collectie: Acaciahouten Nachtkastjes

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken
1
Free Gift