Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Cindy Wint €100 Waardebon met Haar Foto in Mei's Fotowedstrijd

Cindy Wint €100 Waardebon met Haar Foto in Mei's Fotowedstrijd

Een Schitterende Transformatie

Onze klanten vinden steeds nieuwe manieren om van onze producten te genieten, en Cindy's recente inzending is daar een prachtig voorbeeld van. Ze heeft onze tuinkast Clinton veranderd in een bijzonder kippenhok. Deze inventieve aanpak leverde haar niet alleen de bewondering op van de gemeenschap, maar ook de hoofdprijs in onze fotowedstrijd van mei.

De Magie van een Momentopname

Elke maand nodigen wij onze klanten uit om via een review een leuke foto van hun aangekochte producten te delen. Cindy's indrukwekkende foto van haar omgebouwde tuinkast heeft bewezen dat zelfs de meest functionele items een bron van schoonheid en plezier kunnen zijn.

Beloond Voor Een Momentopname

Als winnares van onze fotowedstrijd van de maand mei, ontving Cindy een waardebon van €100. Deze prijs toont onze waardering voor de manier waarop klanten onze producten in hun leven integreren en deze op een positieve manier in beeld brengen. Cindy's inzending inspireert ons om de waarde van onze omgeving en de producten die we gebruiken te herzien.

Deel Jouw E-Woodproduct

Heb je recentelijk een E-Woodproduct gekocht en wil je jouw ervaring delen? Stuur ons een leuke foto via een productreview en maak elke maust kans op een waardebon van €100. Jouw inzendingen inspireren niet alleen ons, maar ook onze gemeenschap van tevreden klanten.

Vier Het Dagelijkse Leven

We moedigen iedereen aan om deel te nemen aan onze maandelijkse fotowedstrijd. Jouw foto's van onze producten in gebruik vieren de schoonheid en functionaliteit van wat wij bieden. Doe mee en wie weet win jij de volgende waardebon!

Vorig artikel Hart en Hout: Een Nieuwe Tuinbank voor Vlaanderens Favoriete Boerenbroers
Volgend artikel Nele S. wint onze Aprilfotowedstrijd!

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken
1
Free Gift