Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Alles over de levering!

Alles over de levering!

Bij E-Products Europe BV begrijpen we hoe belangrijk een efficiënte en betrouwbare levering is. Onze bezorgservice is ontworpen om je bestelling soepel en zorgvuldig te laten verlopen, en het beste van alles is dat onze levering helemaal GRATIS is!

Leveringsafspraak:

Voordat we je bestelling bezorgen, nemen we contact met je op via telefoon of e-mail om een geschikte datum en tijdstip voor de levering af te spreken. Dit stelt ons in staat om de levering soepel te plannen en je op de hoogte te houden van de voortgang van je bestelling.

Montageservice:

Naast levering bieden we ook de mogelijkheid om je bestelde producten te laten monteren door onze ervaren medewerkers. Als een product een montage-optie heeft, staat deze vermeld op de productpagina. Indien je voor deze optie kiest, vragen we je vriendelijk om te helpen het product op de juiste plaats te leggen voordat onze monteurs arriveren. Dit zorgt voor een efficiënte en effectieve montage van je nieuwe meubels.

Internationale Levering:

We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat we levering bieden in de volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk! Het beste nieuws is dat onze verzendkosten volledig GRATIS zijn voor deze geselecteerde landen. We hebben specifieke leveringstermijnen voor elk land, en deze staan vermeld op de productpagina. We zijn er trots op om onze klanten in deze landen te bedienen en streven ernaar om een snelle en efficiënte service te bieden.

Hulp bij het Laden en Lossen:

Hulp bij het laden en lossen is beschikbaar bij de levering van grote producten zoals picknicktafels, grote tuinbanken en tuinkasten. Onze chauffeurs zijn er om je te assisteren bij het veilig en nauwkeurig afleveren van deze grote producten. Voor alle andere producten maken we gebruik van gerenommeerde pakketdiensten zoals BPOST, POSTNL of DHL, die de bestelling rechtstreeks bij je thuis bezorgen.

Levering op de Begane Grond:

Levering op de begane grond is alleen van toepassing op grote producten zoals picknicktafels, tuinbanken en tuinkasten. We zijn helaas niet in staat om leveringen op verdiepingen uit te voeren voor deze producten. Dit beleid zorgt voor een veilige en efficiënte levering van je bestelling.

Snelle Levering:

We zijn trots om aan te kondigen dat maar liefst 90% van ons assortiment binnen slechts 3 werkdagen wordt geleverd! De exacte leveringstermijn staat ook vermeld op de productpagina. Houd er echter rekening mee dat voor erg grote producten zoals picknicktafels en tuinkasten de leveringstermijn langer kan zijn.

Bedankt voor je medewerking en begrip bij het leveringsproces. Samen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je bestelling in optimale staat en op de juiste plek wordt afgeleverd. Voor eventuele vragen of bijzondere verzoeken kun je altijd contact met ons opnemen.

FAQ - Veelgestelde Vragen:

  • Ik ben fysiek niet in staat om mee te helpen. Wat kan ik doen? Wij leveren ook bij oudere mensen, of mensen met een fysieke beperking. We doen ons uiterste best om ook deze mensen te helpen. Informeer de transporteur hierover, zodat we een oplossing kunnen vinden.

  • Ik ontving een leveringsvoorstel, maar ik ben op dat moment niet thuis. Overweeg om de levering bij de buren te laten plaatsvinden of om een afgesproken plaats aan te geven. Stem dit goed af met de transporteur voor een nieuwe afspraak.

  • Levering op een verdieping? We leveren niet op een verdieping. De chauffeur zal het product alleen op de begane grond plaatsen. Als er montage is besteld, zorg dan voor voldoende mensen om het product naar boven te brengen.

  • Tevreden van de chauffeur? Als je tevreden bent met de service en klantvriendelijkheid van de chauffeur, is het toegestaan om een kleine fooi te geven, maar dit is niet verplicht. Als je niet tevreden bent, waarderen we je feedback en zullen we deze doorgeven aan de transportfirma.

Vorig artikel De Minigarden: Een Vierkante Meter Vol Mogelijkheden
Volgend artikel Wat is het echte verschil tussen hardhout en zachthout?

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken
1
Free Gift