Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten!
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten!

Welkom bij de B2B registratiepagina van E-Woodproducts.com!

Bent u een zakelijke klant en op zoek naar hoogwaardige houten tuinmeubilair voor uw assortiment? U bent op de juiste plek! E-Woodproducts is dé toonaangevende leverancier van houten picknicktafels, tuinbanken, moestuinen, biertafels en nog veel meer.

Let op: Onze B2B-kortingen en voordelen zijn specifiek bedoeld voor bedrijven met de intentie van wederverkoop. Als u producten aanschaft voor eigen bedrijfsgebruik, nodigen we u uit om gebruik te maken van de directe hoeveelheidskortingen op onze website.

Waarom registreren?

 • Exclusieve Toegang: Als B2B-partner krijgt u exclusieve toegang tot onze unieke collectie houten tuinproducten, perfect voor wederverkoop.
 • Concurrerende Prijzen: Profiteer van speciale B2B-prijzen en verhoog uw winstmarge met kwaliteitsproducten.
 • Toegewijde Ondersteuning: Ons B2B-team staat altijd voor u klaar om uw bestellingen soepel en efficiënt te laten verlopen.
 • Betrouwbare Levering: Met een bewezen staat van dienst in zowel België als Nederland, garanderen wij snelle en betrouwbare leveringen.
 • Informatie op Maat: Na registratie ontvangt u gedetailleerde voorwaarden en voordelen van onze samenwerking. Wij geloven in transparantie en het opbouwen van langdurige, wederzijds voordelige relaties met onze partners.

Het is onze missie om samen met wederverkopers in België en Nederland de schoonheid en duurzaamheid van hout in zoveel mogelijk tuinen te brengen. Word vandaag nog deel van onze groeiende B2B-familie en laat ons samen uw bedrijf naar grotere hoogten tillen.

Registreer nu en ontdek de vele voordelen van een partnerschap met E-Woodproducts!

Uw B2B gegevens

Wat gebeurt er na uw registratie?

 1. Bevestigingsmail: Direct na uw registratie ontvangt u een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. Dit is een beveiligingsstap om ervoor te zorgen dat het ingevoerde e-mailadres correct en geldig is. Klik op de link in deze mail om uw e-mailadres te bevestigen.
 2. Beoordeling van Gegevens: Ons B2B-team zal uw ingevoerde gegevens beoordelen om er zeker van te zijn dat ze passen bij onze criteria voor B2B-partners. Dit proces helpt ons om een hoge standaard van samenwerking te waarborgen.
 3. Welkomstpakket: Na goedkeuring ontvangt u een welkomstpakket via e-mail. Dit pakket bevat gedetailleerde informatie over de voorwaarden, voordelen en best practices van onze samenwerking.
 4. Persoonlijk Contact: Een van onze B2B-vertegenwoordigers neemt persoonlijk contact met u op. Dit is een geweldige kans om eventuele vragen te stellen, uw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe we het meest effectief kunnen samenwerken.
 5. Toegang tot B2B-Portaal: U krijgt toegang tot ons exclusieve B2B-portaal waar u gemakkelijk bestellingen kunt plaatsen, uw ordergeschiedenis kunt bekijken en de nieuwste producten en aanbiedingen kunt ontdekken.
 6. Continue Ondersteuning: Ons toegewijde B2B-team staat altijd voor u klaar. Of het nu gaat om productvragen, logistieke uitdagingen of marketingondersteuning, wij zijn hier om u te helpen succesvol te zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen in E-Woodproducts. We kijken ernaar uit om een vruchtbare en langdurige samenwerking met u op te bouwen!